ferestre mansarda

Ferestre mansardă

Ferestrele de mansardă sunt astăzi o cerinţă la clădirile nou construite. Acestea deschid posibilităţi noi în arhitectura modernă. Utilizând ferestrele de mansardă, podurile neamenajate se pot transforma uşor în spaţii funcţionale: birouri, dormitoare, sau camere pentru copii. Ladaru Company oferă multe soluţii în construcţia ferestrelor de mansardă, care garantează siguranţa şi confortul.

Produsele comercializate de Ladaru Company se remarcă printr-o calitate excepţională, dublată de un preţ deosebit de atractiv şi de o mare varietate a soluţiilor tehnice propuse.

Ferestre mansarda 01Ferestre mansarda 02Ferestre mansarda 03Ferestre mansarda 04Ferestre mansarda 05

Ferestre cu articulare mediană (FT)

Aceste ferestre sunt realizate din lemn de pin si sunt recomandate pentru toate tipurile de incaperi situate la mansarda.

La aceasta categorie se disting trei variante:

 • ferestre STANDARD (FTS)
 • ferestre PLUS (FTP), care au un alt tip de clapeta de aerare, un strat suplimentar de lac, trei garnituri in loc de doua si un maner cu design imbunatatit
 • ferestre PLUS WHITE (FTP-W), cu patru straturi de lac, dintre care doua straturi de lac poliuretanic de culoare alba, ceea ce le confera rezistenta sporita la umezeala.

Ferestre cu dublă articulare (FPP)

Fereastra de mansarda FPP are un mecanism cu doua functii, care asigura deschiderea cercevelei in doua feluri: cu articulatia superioara sau cu cea mediana. Articularea superioara permite fixarea cercevelei in pozitia dorita intre 0 si 35 grade, iar articularea mediana permite rotirea cercevelei pana la 180 grade. Sistemul modern si inovativ de balamale garanteaza o deplina stbilitate a cercevelei atat la deschiderea prin articularea superioara cat si la deschiderea prin articularea mediana.

Ferestre atic (FL)

Se monteaza in planul vertical al mansardei si se combina cu ferestrele montate in planul acoperisului, cu panta cuprinsa intre 20 si 55 grade. Aceasta solutie asigura mai multa lumina si mareste considerabil campul vizual. Se fabrica in varianta fixa si articulata.

Ferestre de acces pe acoperiş (FW)

Pentru acoperisuri cu panta intre 15 si 55 grade. Ferestrele de acces pe acoperis termoizolante se recomanda pentru incaperi locuibile si imbina avantajele ferestrei de serviciu cu cele ale ferestrei de mansarda. Sunt accesibile in versiunile cu deschidere in partea dreapta sau stanga.

Ferestre de acces pe acoperiş cu rama de etanşare inclusă (WS, WG)

Au partea transparenta fabricata din policarbonat (rezistent la intemperii si actiunea razelor UV) sau in varianta cu geamuri securizate rezistente la grindina. Sunt destinate numai pentru incaperi nelocuibile. Rama de etansare este inclusa in componenta ferestrei

Ferestre de mansardă din PVC (PT)

Sunt construite din profile din PVC albe, de tip multi-cameral, intarite cu profile U din otel. Sunt create, in mod special, pentru incaperile cu nivel ridicat de umiditate (bai, bucatarii, piscine), deoarece materialul din care se fabrica este foarte rezistent la coroziune si nu absoarbe umezeala.

Accesorii pentru ferestre de mansardă

Pentru toate tipurile de ferestre de mansardă, există o gamă largă de accesorii:

 • Rame de etansare pentru ferestre cu articulare mediana, cu dubla articulare si ferestre atic
 • Rulouri exterioare pentru ferestre
 • Accesorii interioare pentru toate tipurile de ferestre
 • Jaluzele cu ghidare laterala
 • Rulouri din diferite tipuri de materiale, inclusiv varianta electrica
 • Plase contra tantarilor
 • Accesorii pentru operare manuala (tije telescopice si fixe)
 • Sisteme electrice de actionare
spacer