acoperisuri

Sisteme de acoperişuri | Acoperisuri ieftine

Acoperişuri ieftine ţiglă metalică

Ţigla metalică este confecţionată din tablă de oţel zincat, pentru o îmbinare perfectă, protejat în tehnologie multistrat (acoperişuri succesive de pasivant, primer şi polyester pe ambele feţe), prevăzute cu un sistem de prindere facil, ţiglele metalice pot fi montate pe şarpante cu înclinaţii între 14 şi 90 de grade.

Acoperişuri ieftine tiglă ceramică

Istoria ţiglei ceramice începe in anul 800 i.d.Ch, când etruscii au descoperit că ceramica poate fi utilizată nu numai pentru vase, ci şi la acoperişuri. Tigla ceramică este fabricată din argilă amestecată cu apă, uscată la aer şi arsă în foc.

Acoperişuri ieftine şindrilă bituminoasă

Şindrila bituminoasă – denumirea convenţională a placilor multistructurale bituminose (lungimea 900-1000 mm, lăţimea 300-420 mm), figurate pe o singură margine. De obicei o asemenea placă imită 3-4 ţigle şi poate avea forme diverse (hexagon, dreptunghi, sinusoidă etc). În prezent este unul dintre cele mai populare materiale pentru acoperişuri în lume. Include în sine cele mai optime calităţi: fiabilitate, imagine estetică şi preţ accesibil. Şindrila bituminoasă, după componente utilizate şi structură se aseamănă mult cu materialele de hidroizolare în rulouri, însă sînt mai durabile, deoarece deformaţiile materialului se localizează în plăci aparte şi nu se acumulează de-a lungul pînzei.

Acoperişuri ieftine ondulină

Ondulina este un material ondulat din compozit pentru acoperişuri, foarte atractiv şi usor, dar foarte rezistent, fabricat din fibre organice impregnate cu bitum la presiuni şi temperaturi ridicate.

Acoperişuri ieftine tablă zincată

Acoperişurile din tablă zincată sunt recomandate caselor sau clădirilor cu personalitate, acestea dându-le un aer aparte.

spacer